Galerieen

Coltd 

COLTD is een virtuele webgalerie en kunstuitleen. Drie zalen met tentoonstellingen van wisselende kunstenaars, werkj uit het atelier van Co van Gasteren en webruimte voor kunstenaars.

www.coltd.nl

Galerie Stills

Galerie Stills te Nijmegen brengt onder leiding van Marie-Louise Salet zeker acht keer per jaar een nieuwe expositie van schilderijen, sculpturen, installaties, tekeningen en grafiek. Daarnaast geeft zij in eigen beheer boeken uit, met name monografieën, speciale edities, zoals een boek en een prent en historische boeken over Nijmegen. Gerrit Middelbeek is hiervoor het aanspreekpunt. Behalve uitgever is hij al meer dan 20 jaar directeur van drukkerij Macula Boskoop/Nijmegen, waardoor hij het hele boekproces van idee tot en met de productiefase professioneel kan begeleiden. Hij maakt boeken die opvallen door hun inhoud, vormgeving en perfecte verzorging.

www.galeriestills.nl      www.macula.nl

Galerie de Boog

Galerie de Boog is gevestigd in de voormalige Theresiakleuterschool in de historische binnenstad van IJsselstein. Het pand is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse school, is ruim van opzet en biedt vele mogelijkheden tot het tonen van kunst. De ommuurde voormalige speelplaats is heel geschikt voor het exposeren van buitenbeelden en is zodanig in blokken ingericht dat deze voldoende aandacht krijgen. De galerie toont en verhuurt werk van internationale en nationale kunstenaars. 

www.galeriedeboog.nl

Studio Sidac

Stichting en kunstenaarsinitiatief in het centrum van Leiden. Sidac-studio is een expositieruimte waar hedendaagse actuele kunst wordt tentoongesteld. Expositieruimte: 70 m²
Expositie’s: weekendtentoonstellingen. Tussentijds worden er installaties, projecten en etalageopstellingen georganiseerd. Openingstijden: wisselend

www.sidacstudio.nl

 Achter de Zuilen

Achter de zuilen is een kunststichting die in het gemeentehuis van Bloemendaal 6 / 8 tentoonstellingen inricht.

http://www.beeldenvansteen.nl/achterdezuilen.html

Galerie de Kapberg

Stichting Galerie de Kapberg in Egmod aan de Hoef verzorgt 6 maal per jaar tentoonstellingen. Altijd combinaties van verschillende kunstenaars en verscheidene technieken.

www.galeriedekapberg.nl

Galerie Aelbrecht

Deze galerie in Delfshaven (Rotterdam) is gespecialiseerd in eigentijdse figuratieve kunst.

www.galerieaelbrecht.nl

Kunstzaal Leo van Heijningen

Een galerie aan het Noordeinde in Den Haag. gespecialiseerd in moderne figuratieve kunst.

www.kunstzaalvanheijningen.nl

Galerie Artsite

Tentoonstellingsruimte in hartje Haarlem. Exposities van moderne schilderkunst en tekeningen. Bovendien een grote collectie van nieuwe en antiquarische kunstboeken.

www.galerieartsite.nl

Galerie Hecker

Tentoonstellingruimte voor eigentijdse figuratieve kunst in Worms, Duitsland.

www.galerie-hecker.de